Ölüm büyüsü hakkında

Bu forum Şeytan'la ve Demon'larıyla bir ilişki kurmak ve ciddi bir şekilde Spiritüel Satanizm, Demon'lar, Satanik Cadılık, Maji ve daha fazlası hakkında konuşmak isteyen, Türkçe konuşan kişiler içindir. Şeytan'ı ve Onun Demon'larını gerçek varlıklar olarak tanıyoruz, ve Onlarla iletişim kurup gelişimimiz için çalışıyoruz. Şeytan, İnsanlığın Yaratıcısıdır. Felsefi bir Satanist'seniz veya inancınız başka şekildeyse, inançlarınızı burada empoze etmeye çalışmayın.

Şeytan'ın düşmanlarına (Yahudiler, Hristiyanlar, Müslümanlar, vesaire) sempatizanlıkta veya destekte bulunanlar yasaklanacaktır.

Şeytan'a ve/veya Onun Demon'larına karşı hakaret ve küfürlere tolerans gösterilmeyecektir.

Şeytan'ın ve Onun Demon'larının kötü olduğuna inanıyorsanız burası sizin için değil, başka bir yer bulun.

Satanizm'den uzak, Yeni Çağ inançlarını ve benzeri şeyleri burada empoze etmeye çalışmayın.

Joy of Satan'a saldıran kişileri, grupları veya organizasyonları tanıtıp desteklemeye çalışmayın. Mesajlarınız silinir ve yasaklanırsınız.

Burada bizim düşünce biçimimizle ALAKASI OLMAYAN kanlı kurbanlar verme ve yasadışı eylemler gibi şeylerle uğraşmıyoruz. Yasalara saygılıyız. Yasadışı herhangi bir şey destekleyen herhangi biri yasaklanacaktır.

Nazik olun. Her şeyden önce eğitim ve saygı.

http://www.joyofsatan.com
http://www.joyofsatan.org
https://spirituelsatanizm.org/
Forum rules
Bu forum Şeytan'la ve Demon'larıyla bir ilişki kurmak ve ciddi bir şekilde Spiritüel Satanizm, Demon'lar, Satanik Cadılık, Maji ve daha fazlası hakkında konuşmak isteyen, Türkçe konuşan kişiler içindir. Şeytan'ı ve Onun Demon'larını gerçek varlıklar olarak tanıyoruz, ve Onlarla iletişim kurup gelişimimiz için çalışıyoruz. Şeytan, İnsanlığın Yaratıcısıdır. Felsefi bir Satanist'seniz veya inancınız başka şekildeyse, inançlarınızı burada empoze etmeye çalışmayın.

https://spirituelsatanizm.org/
Post Reply
Stormm

Ölüm büyüsü hakkında

Post by Stormm »

Merhaba, karakteri de kendi de pisliğin önde gideni milletin ailesine parasına malına göz diken hırsız bana da fazlasıyla zararı dokunmuş iki kişiye ölüm büyüsü yaptırmak istiyorum. Zor ve ağır bir büyü olduğunun bilincindeyim. Riski de çok biliyorum şimdiye kadar sabretme nedenlerim bunlardı ancak ben durdukça sustukça daha fazla pislik yapmaya başladılar insanlığa zarar olan bu rezil varlıklardan ne kadar hızlı kurtulursam o kadar iyi.
Fakat şöyle bir sorunum var. Yapacak birini buldum aşırı pahalı bir miktar istedi ve öleceklerine dair garanti veremem hasta olurlar dedi.
Ayrıca ben kesinlikle ölmelerini istiyorum tahminen de olsa zamani da bilmeliyim 1 ay- 2 ay ... Gibi. Kendim yapacak tecrübem yok. Daha önce büyü yapma deneyimim var ancak bu kadar ağırını denemedim nasil yapacağımı da bilmiyorum. Rünler tek başına işe yaramıyor. Sadece huzurluk yaşamalarına neden oluyor. Ben kalıcı bir çözüm istiyorum. Daha az masraflı nasıl bir yol izleyebilirim yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Aeternus

Re: Ölüm büyüsü hakkında

Post by Aeternus »

Ücret karşılığı ne idüğü belirsiz kişilerden sizin için büyü yapmasını istemek tamamen mantık dışı ve saçmalıktır. Bir SS iseniz JoS'taki öğretilerin usulüne göre hareket etmelisiniz.

Bu kadar kinlenip fevri davranmak, size çok kötü bir etki ile dönüş yapar. Bu düşman pisliğine bulaşmış şeylerden uzak durun. Bunun için düzgünce çalışmayıp enerjiyi yönlendiremeden işe yaramıyor demeyin.

İlk olarak normal büyülerdeki gibi kendinize güvenin ve buna inanın. Aksi halde Tanrılar adaletin yanında oldukları için size yardım edeceklerdir.
Image

İnsanlığın savaşına destek ol.

[email protected]
Stormm

Post by Stormm »

Cevabınız için ve desteğiniz için teşekkürler. Birine para karşılığı bunu yaptırmak istemem saçma ve sorumsuzca farkındayım ancak aklımı yemek üzereyim son 3 gün içinde hayatımın ortasına bomba düştü diyebilirim kaldıramayacağım şeyler öğrendim. Bu pislik insanlar hayatımın hiç olmaması gerektiği kadar içinde. 3 kere ölümden dönmüş biri olarak, yaşamın değerini bilmeyip bu kadar pis ve berbat şeyler yapıp tek derdi para olan hiçbir hayati değeri ahlak ve etiğe uymayan hırsızlıktan başka bir şey bilmeyen insan kelimesini asla hak etmeyenlerden kurtulmaktan başka çare gelmiyor aklıma. Kin ve öfkemin bana zarar vereceği doğru ama sakinken de bir çözüm bulamıyorum ki. Daha önce yaptığım enerji yönlendirmesi çok hafif kaldı üzerinde çalışmaya devam ediyorum ancak uzmanlaşmam kim bilir kaç yılımı alacak. Yardım eden yol gösteren yok sayfalardan forumlardan ne kadar bilgi ogrenirsem bana kâr ama sadece bu kadar. Tahammül edemiyorum 😞
Aeternus

Post by Aeternus »

Ay küçülürken bir ölüm büyüsüne başlayabilirsiniz. Fakat dikkat etmeniz gereken hususlar var. Öncesinde enerjinizi yükseltin. Ardından kötü enerjiyi yönlendirin fakat enerjiyi kendinizden geçirmeyin ve tüm negatif enerjilerin barındırdığı yerlerden enerjiyi yönlendirin. Buna en uygun yerlerden birisi de mezarlıktır.

O kadar da uzun olacağını sanmıyorum.

Size vereceğim asıl tavsiye Tanrılardan yardım istemeniz. Bizzat Lord Şeytan'dan veya ilgili Tanrılardan yardım isteyebilirsiniz. Ne olursa olsun Şeytan'ın mucizelerine inanın.
Image

[email protected]
Stormm

Post by Stormm »

Gerçekten çok teşekkür ederim. Yazdıklarınızı kesinlikle deneyeceğim.

Umarım dediğiniz gibi kısa sürede başarırım. Bu en büyük arzum.

Yardım istiyorum, henüz bir cevap alamasam da cevap alana kadar kesinlikle devam edeceğim. İnancım sonsuz. Tekrar teşekkürler.
Sapahe

Post by Sapahe »

Stormm wrote:
Sat Mar 18, 2023 11:12 pm
Fakat şöyle bir sorunum var. Yapacak birini buldum aşırı pahalı bir miktar istedi ve öleceklerine dair garanti veremem hasta olurlar dedi.
Esenlikler,

Bu bahsettiğiniz büyücülerin büyük çoğunluğu islamik büyüler yaparak kötü varlıkları kullanıyorlar. Sadece paranız boşa gitmekle kalmaz, kendi hayatınızı da kötü etkilemesi çok olası. Dikkat edin, intikam ateşiniz sizi de yakmasın.

İyi günler.
Asla şüphem yoktur ki, Türklüğün unutulmuş vasfı ve büyük medeni kabiliyeti, gelecek yüksek medeniyet ufkunda yeni bir Güneş gibi doğacaktır.
  • Kamâl Atatürk
Image

Her çağın, meseleleri benim hükümlerime göre yöneten idarecileri vardır. Bu makam nesilden nesile değişebilir, bu dünyanın yöneticisi ve onun başkanları sıraları geldiği zaman kendi makamlarının görevlerini yerine getirdikten sonra ayrılırlar. Herkesin kendi doğasının prensiplerini takip etmesine izin veririm, fakat bana karşı çıkan buna çok pişman olur.
  • Şeytan, Kitab-ı Celve
Image
[email protected]
Stormm

Post by Stormm »

Kendisinin inancı da bizimkiyle aynı diye biliyorum. Ancak yapacağı büyü şekli ne olur bilmiyorum tabi ki. Herşey gosterme de olabilir. Bire bir tanıdığım biri degil. Kendini öyle tanitiyor. Bir de dediği bazı şeylerde çelişkiler vardı.

Çoğu sitede bu büyünün 2 aşamalı olduğunu ve 28 gün içinde kesin bir sonuca ulaşıldığı yazarken bu
kişinin sonuçla alakalı hiçbir şey diyemem demesi soru işareti. Hasta olmaları vs onları bir şekilde bende sağlıyorum. Ama iyilesiyorlar bir sekilde. Korunuyor olabilirler buyulerle vs. Birde salak yerine koyduklari halde o kişiler bu pisliklere hâlâ yardım ediyor. İnsanları kendilerine çekecek etkileyecek birşey yaptirmista olabilirler. Salak çok biliyorum ama bu derece bir aptallık ayık kafayla sanmıyorum çok mümkün olacağını.

Ne yapsam ters tepmesi, ve bunların yaptığı onca pisliğe rağmen hâlâ şanslarının yaver gitmesi beni delirtiyor. Ama yorum yapan dostumuzun dediği gibi mezarlıkla bu işi tekrar deneyeceğim umarım bu sefer başarılı olurum.

Uyarınız ve desteğiniz için çok teşekkürler
Aeternus

Post by Aeternus »

Bu kişinin SS olup olmadığından tam emin değilseniz asla bu işe kalkışmayın. Lord Beelzebul bu durumu hiç hoş karşılamayacaktır. Ve eğer iki SS arasında böyle bir durum varsa o kişiye zarar vermeden önce Şeytan veya Beelzebul'dan bu konuda yardım istemelisiniz.
Image

[email protected]
Sapahe

Post by Sapahe »

Aeternus wrote:
Tue Mar 21, 2023 3:28 pm
Bu kişinin SS olup olmadığından tam emin değilseniz asla bu işe kalkışmayın. Lord Beelzebul bu durumu hiç hoş karşılamayacaktır. Ve eğer iki SS arasında böyle bir durum varsa o kişiye zarar vermeden önce Şeytan veya Beelzebul'dan bu konuda yardım istemelisiniz.
Sanırım parayla büyü yapan kişinin SS olduğunu söylemiş.
Asla şüphem yoktur ki, Türklüğün unutulmuş vasfı ve büyük medeni kabiliyeti, gelecek yüksek medeniyet ufkunda yeni bir Güneş gibi doğacaktır.
  • Kamâl Atatürk
Image

Her çağın, meseleleri benim hükümlerime göre yöneten idarecileri vardır. Bu makam nesilden nesile değişebilir, bu dünyanın yöneticisi ve onun başkanları sıraları geldiği zaman kendi makamlarının görevlerini yerine getirdikten sonra ayrılırlar. Herkesin kendi doğasının prensiplerini takip etmesine izin veririm, fakat bana karşı çıkan buna çok pişman olur.
  • Şeytan, Kitab-ı Celve
Image
[email protected]
Stormm

Post by Stormm »

Evet parayla büyü yapan SS. Kötü ve insan kelimesini bile hak etmeyen kişiler müslüman.
Aeternus

Post by Aeternus »

Ve muhtemelen de size karşı ya da daha başka kişilere karşı Tanrıların ismini kullanıyordur. Eninde sonunda bu yaptığı şeyden pişman olacaktır. Yani buna bile yüzü olacaksa. Bunu SS adı altında yapan birisi düzenbaz ve aşağıdır. Şimdi sizi daha iyi anlayabiliyorum. Yine de en azından bu konuda Tanrılara danışın ve yardımlarını isteyin.

Bizler sahip olduğumuz bilgelik ile kimseye muhtaç olmadan her türlü ihtiyacımızı karşılayabilecek potansiyeldeyiz. Kimseye muhtaç olmak zorunda değiliz. Lütfen bunun farkında olun.
Image

[email protected]
Stormm

Post by Stormm »

Bugün tüm gün hem ostara ritüeli yaptım hem tanrılardan yardım istedim. O nedenle buraya geç girdim. Ömrümde bu kadar iyi rol yapan, insanlarla oynayan adi varlık görmedim inanın. Herşeye rağmen içleri rahat hâlâ mutlu ve gulebiliyor oluşları beni çıldırtıyor. O kadar masum gösteriyorlar ki kendilerini birde. Haklısınız aslında muhtaç degiliz. Ama ne yapsam olmayınca birde tahammül sınırım zorlandikca çözüm bulmak için kendimi en sonunda muhtaç hissettim. Her yolun sonu bana zarar olacak eminim. Ama en azından boşa olmayacak onlar yok olduktan sonra en azindan birer pislik temizlenmiş olur bu dünyadan.

Tanrılardan sabırla yardım istemeye devam ediyorum o adilere zarar vermeden asla huzur bulmayacagim. Tekrar teşekkürler desteğiniz için
Aeternus

Post by Aeternus »

Tekrar yazmaktan çekinmeyin. Siz diledikçe yardımcı olmaya çalışacağım.
Image

[email protected]
Post Reply